dimecres, de març 31, 2010

RICKY MARTIN ÉS HOMOSEXUAL...ME LA PELA

Mentre treballo al despatx tinc oberta la pàgina de varis diaris digitals de totes les ideologies i, de tant en tant, vaig fent una ullada a les darreres noticies. Sovint m´empenedeixo de restar tant atent a les noticies perquè em poso de mala lluna quan llegeixo algunes notícies, bé sigui per la dubtosa manera de redactar d´alguns periodistes marcats per la seva ideologia intoxicadora i servil, pels comentaris d´alguns lectors o per la noticia en si mateixa. Amb tot, si hi ha una cosa que m´emprenya molt més, que em treu de polleguera, és llegir una noticia en primera plana quan jo entenc que allò no hauria de ser ni noticia. Quan passen aquestes coses m´entra una mala òstia brutal. Em direu, doncs no la llegeixis Litus. Si ja ho sé, però m´indigno. Cadascú té les seves coses, les seves manies i les seves dèries... i jo tinc aquesta. Ahir se´m regiraven els budells quan llegia la noticia de l´atemptat terrorista al metro de Moscú al costat d´un gran titular on Ricky Martin reconeix la seva homosexualitat.

A mi me la pela que el Sr. Martin, paraula plana no aguda, sigui homosexual. Me la pelaria igualment si hagués dit que és heterosexual. Aquest tiu porta anys jugant amb la seva ambigüitat sexual perquè li reportava ingressos econòmics. Aquest paio tenia un gran públic femení que no el seguia precisament per la seva veu lírica ni per les seves lletres currades (recordeu l´un, dos, tres un pasito pa´lante Maria, un, dos tres, un pasito pa´tras) sinó pel seu físic, i tenia por que si reconeixia que era gay, aquestes mosses deixessin de seguir-lo. Molts diaris d´avui continuen fent-se ressó de la no-noticia. Aquest matí la SER m´ha despertat amb la noticia dels pebrots, però això sí, han tingut el detall de narrar-la en darrer lloc, però abans de recordar que avui el Barça juga amb l´Arsenal vuitens de final de la Champions.

Ara la seva carrera està bastant assentada, ja no depèn únicament del seu públic femení, i ha escrit un llibre de la seva vida que en breu sortirà a la venda, de manera que la millor manera de donar-se publicitat és “sortir de l´armari”, i el Sr. Martin com ho fa?...doncs penja al seu perfil de twitter un link on parla de la seva condició sexual i reconeix que li agranden els homes. Molt bé Enric, molt bé. Si ja em sembla patètic que algú hagi de “sortir de l´armari” (com odio aquest grup verbal), i explicar la seva condició sexual, encara em sembla més patètic que ho faci en una xarxa social i donant una explicació. Tu el que vols és donar morbo, a veure si hi ha algun desvirgagallines que es pensa que al teu llibre parlaràs d´experiències sexual i se´l compra.

Però no us amoïneu, Ricky no està sol. He llegit que altres personatges li han escrit mostres al seu “muro” i a la seva web missatges d´ànim i carinyo. Però sou tots gilipollas?. A que collons ve que Alejandro Sanz o Chayanne (un altre que es curra les lletres –Hay que ser torero, dejar el alma en el ruedo-) li escriguin un missatge, també filtrat a la premsa, curiós, on el recolzen i li donen ànims. Però ànims per a què?, per ser homosexual a algú se li ha de recolzar? per reconèixer la teva condició sexual a algú se li ha d´enviar un missatge d´ànim?. Els ànims es donen en moments de baixades d´ànim, de depressió, per enfermetats...però per dir que t´agrada un home, li has de donar ànim? Aneu a la merda tots!!!.

I cosa a part ja estan les explicacions que ha donat el Sr. Martin. Qué cony d´explicacions has de donar? i sobretot, per què cony has de dir que la teva homosexualitat és un do de Déu?. A Déu se la bufa la teva condició sexual i els dons que t´hagi pogut donar no estan en que t´agradin els tius o les ties. I si és un do, per què no l´has fet públic abans?. Si has fet públic la manca de do que tens per cantar, perquè no fer públic un do?

Acabo, no vull entrar en si actuacions com la del Sr. Martin perjudiquen la integració de l´homosexual en la societat, perquè trobo ultra lleig parlar d´integrar a algú per la seva condició sexual, però abstenint-me d´aquest pensament, crec que gestos com el d´aquest “cantant” perjudiquen a la població homosexual perquè se´ls està forçant a que reconeguin alguna cosa que jo com a heterosexual mai he hagut de reconèixer.

Salut i Bona Pasqua

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada